Bine ai venit la Accelera!

Articole

Nevoi, Dorinte si Placeri in timpul Vanzarii

Pentru a “seduce” clientul, un bun vanzator stie cum sa gestioneze, in timpul vanzarii, toti cei trei factori motivationali: nevoile, dorintele si placerile clientului. Bogdan COMANESCU, Accelera Manager, Accelera Cand intra in magazin sau se intalneste cu un reprezentant de vanzari, clientul este constient numai de dorintele sale legate de marfa. Fie ca este vorba […]

Pentru a “seduce” clientul, un bun vanzator stie cum sa gestioneze, in timpul vanzarii, toti cei trei factori motivationali: nevoile, dorintele si placerile clientului.

Bogdan COMANESCU, Accelera Manager, Accelera
Cand intra in magazin sau se intalneste cu un reprezentant de vanzari, clientul este constient numai de dorintele sale legate de marfa. Fie ca este vorba de o camera de hotel “cu fata catre mare”, fie ca este vorba de un autoturism ”gri metalizat”, clientul este fixat pe dorintele lui si, orice imposibilitate a vanzatorului de a le satisface, il frustreaza si ii face sa “se mai gandeasca”. Cuprins: 1. Care este diferenta dintre nevoi, dorinte si placeri in procesul de vanzare? 2. Care este efectul satisfacerii, sau nu, a fiecaruia dintre factorii motivationali? 3. Ce trebuie sa stie un bun vanzator? 4. Studiu de caz Articol complet (download .pdf)

Kit training secretele supervanzatorului
Accelera secretele supervanzatorilor