Bine ai venit la Accelera!

Articole

Cea mai economica formula de training

Uneori situatia economica impune luarea unor masuri antagoniste de genul: “Sa reducem bugetul!” concomitent cu “Sa crestem performantele profesionale!” Acceleractiv® este o metoda de dezvoltare profesionala conceputa exact pentru astfel de situatii: buget redus si nevoie crescuta de training!   Programele Acceleractiv® se adreseaza: 1. Companiilor mari care au restrans bugetul de pregatire Programele de […]

Uneori situatia economica impune luarea unor masuri antagoniste de genul: "Sa reducem bugetul!" concomitent cu "Sa crestem performantele profesionale!"

Acceleractiv® este o metoda de dezvoltare profesionala conceputa exact pentru astfel de situatii: buget redus si nevoie crescuta de training!

 

Programele Acceleractiv® se adreseaza:

1. Companiilor mari care au restrans bugetul de pregatire

Programele de tip Acceleractiv® se adreseaza companiilor care au aplicat reduceri de buget pentru anul 2009 dar care, prin natura activitatii sau a situatiei economice, au totusi nevoie sa creasca performantele profesionale ale membrilor echipei mai ales in domeniile managementului si vanzarilor.

2. Individual - Managerilor si Reprezentantilor de vanzari foarte ocupati

In egala masura, programele se adreseaza managerilor si reprezentantilor de vanzari care nu pot, prin natura muncii lor, sa lipseasca 3-4 zile de la serviciu pentru a urma un program clasic de training.

3. Companiilor cu numar mic de salariati

Si, nu in ultimul rand, programele se adreseaza companiilor cu un numar mic de salariati, care nu pot forma o grupa clasica de training (peste 10 persoane), dar care totusi doresc un program de pregatire adaptat perfect nevoilor echipei.

DOWNLOAD ARTICOL COMPLET (download .pdf)

Kit training secretele supervanzatorului
Accelera secretele supervanzatorilor