Bine ai venit la Accelera!

Cresterea masiva a vanzarilor

1. “Magia Influentei! CRESTEREA MASIVA A VANZARILOR ”Daca ceea ce iti doresti este o crestere masiva a vanzarilor, Accelera este cea mai buna alegere pentru că avem experienta si rezultate extraordinare in acest domeniu! Fiecare membru al echipei tale va trece printr-un proces eficient de schimbare: (1)In prima etapa, ii vom dezvolta Spiritul de Invingator – […]

1. "Magia Influentei! CRESTEREA MASIVA A VANZARILOR

Daca ceea ce iti doresti este o crestere masiva a vanzarilor, Accelera este cea mai buna alegere pentru că avem experienta si rezultate extraordinare in acest domeniu!

Fiecare membru al echipei tale va trece printr-un proces eficient de schimbare: (1)In prima etapa, ii vom dezvolta Spiritul de Invingator - Winning Attitude - pentru a-i creste autocontrolul, ambitia si motivatia de a vinde mai mult. (2) In a doua etapa, ii vom dezvolta excelente abilitati de relationare - Magia Influentei- pentru a fi capabil sa evalueze, sa cucereasca si sa influenteze fiecare client cu care intra in contact. (3) In a treia etapa, ii vom dezvolta cunostintele profesionale legate de vanzare - Calea Succesului in Vanzari. Vom construi scenarii de vanzare cu care se intalneste in munca de zi cu zi si va invata cele mai moderne metode de vanzare si de negociere pentru a avea relatii bune cu clientii la un pret de vanzare cat mai bun. (4) Si, in a patra etapa, ii vom introduce intr-un program de coaching si vom ”sta pe capul lor” pana cand obtin o crestere masiva a vanzarilor! Trainingul Accelera de vanzari este un sistem imbatabil de crestere masiva a vanzarilor pentru ca formamvanzatori de incredere, care sunt iubiti si respectati de clientii lor. Si, daca este pe pagina asta, cred ca asta iti doresti!”

- Octavian Grozea - Senior Consultant Accelera

Kit training secretele supervanzatorului
Accelera secretele supervanzatorilor