Pasiune pentru vanzari si pentru succesul clientilor nostri


Infiintata in 2005, ca reprezentanta a Academie Accor Services in Romania, Accelera a beneficiat de peste 28 de ani de experienta in dezvoltarea performantelor profesionale ale adultilor si de cele mai noi tehnici în domeniu.

In primii noua ani de activitate in Romania, Accelera a gazduit in salile sale de training peste 10.000 de profesionisti in vanzari, din peste 300 de companii.

Pentru companiile care au nevoie sa isi creasca rapid vanzarile, Accelera® este trainerul ideal fiindca imbina perfect 3 elemente importante:

1. Puterea KNOW-HOW-ului international

2. Inteligenta de a oferi programe flexibile de training, care sa imbine eficienta cu costurile reduse pentru client

3. Traineri cu minim 10 ani de experienta in munca de vanzari

Aceste 3 elemente fac ca programele oferite de Accelera® sa aduca clientilor sai rezultate rapide in cresterea vanzarilor.

_

Bogdan Comanescu
Accelera® Manager

_

Solicitati DETALII despre proiectele pe care le-am implementat cu succes!

_

Echipa de Traineri

Ovidiu Atanasiu Ovidiu ATANASIU – Senior Consultant Accelera®
13 ani de experienta in Motivarea si Dezvoltarea Resurselor Umane. 20 de ani de experienta in Afaceri, Management si Vanzari. Coautor al cartii “MAXIM – Psihologia motivarii fortei de vanzari”. Autor a numeroase articole de specialitate in revistele: Cariere si HR Manager. Psiholog. NLP Business Practitioner. Instructor FireWalking. Trainer certificat, trainer in outdoor education, evaluator de competente profesionale. Certificat in Managementul Resurselor Umane, absolvent al Academiei Accor.
Amada BALTATEANU – Senior Consultant Accelera®
13 ani de experienta profesionala in Relatii cu Clientii, Vanzari, Dezvoltare Profesionala, Conducerea Echipelor de Telesales si Training. Trainer certificat CNFPA. Evaluator de competente profesionale. Certificat NLP Practitioner. Certificat in Managementul Resurselor Umane, absolvent al Academiei Accor. Specialist Certificat UK in Comunicare Nonverbala.

Octavian Grozea

Octavian GROZEA – Senior Consultant Accelera®
18 ani de experienta nationala si internationala in Vanzari si Managementul Vanzarilor. Trainer certificat CNFPA, specializat in dezvoltarea abilitatilor de conducere ale echipelor de vanzari si negocieri complexe. Antreprenor si fondator a trei companii de consultanta in vanzari si telecomunicatii.

Bogdan COMANESCU – Fondator Accelera®
Absolvent al cursurilor Academiei Accor si Fondator al Academy Accor Services in Romania. 24 de ani de experienta nationala si internationala in Vanzari, Conducerea Organizatiilor si Dezvoltarea Comerciala a Companiilor. Proiecte de dezvoltare comerciala in Franta, Germania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Spania, Austria si India. Trainer certificat. Coautor al cartii “MAXIM – Psihologia motivarii fortei de vanzari”. Autor a numeroase articole de specialitate in revistele: Cariere, HR Manager si HRB Expert. Titlul de “Cel mai bun speaker al anului 2012″ la Business Days.
Cristina Hlinschi Cristina HLINSCHI (colaborator extern) – Postgraduate Chartered Institute of Marketing UK. 17 ani de experienta nationala si internationala in marketing si PR.
Paul COSTIN (colaborator extern) – Senior Consultant Accelera®
23 de ani de experienta nationala si internationala in Conducerea Organizatiilor, Dezvoltarea Vanzarilor si Consultanta Manageriala. MBA. Consultant certificat. Trainer certificat CNFPA, specializat in Management si Eficienta Personala. Coach. Antreprenor. Fondator al companiei Avalon Management.
Catalin DUMITRU – Senior Consultant Accelera®
18 ani de experienta profesionala in afaceri, domeniul comercial: Vanzari si Managementul Vanzarilor, cat si Achizitii si Conducerea Departamentelor de Achizitii, din care 11 ani la nivelul de Management si Top Management. Dublu licentiat in Economie: Management-Marketing si Comert. Trainer certificat CNFPA. Specialist in achizitii si vanzari.