Termenii de utilizare a site-ului www.accelera.ro

In acest moment navigati online pe site-ul Accelera Business Strategy. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

Informatii cu privire la editor

Accelera Business Strategy este o companie romana care se supune legilor din Romania fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3156/2005.

Accelera Business Strategy are un capital social subscris si varsat de 400.000 RON, CUI: 17254224, Atribut fiscal: R, IBAN: RO60 ABNA 4100 2641 0022 6250, RBS Bank (Romania)

Sediul Accelera Business Strategy: Central Business Park, Calea Serban Voda Nr. 133, Sector 4, Bucuresti, Cod 040205, Romania, email: accelera@accelera.ro

Director General Accelera Business Strategy: Bogdan Comanescu

Copyright
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de Accelera Business Strategy. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea Accelera Business Strategy si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul scris al proprietarului.

Toate informatiile prezentate pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:

* sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale;
* nu sunt modificate;
* orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul Accelera.

Orice alta forma de utilizare nu este permisa fara autorizare scrisa din partea Accelera Business Strategy.

Raspundere legala
Informatiile prezentate pe site sunt oferite “asa cum sunt”. Accelera Business Strategy nu poate garanta in nici un mod acuratetea lor, nici explicit, nici implicit, si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii.

Accelera Business Strategy nu poate fi, in nici un mod, trasa la raspundere pentru acuratetea textelor sau pentru erorile sau omisiunile de pe acest site.

Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

Accelera Business Strategy isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Accelera nu poate fi gasita raspunzatoare pentru daunele, direct sau indirecte, ce pot rezulta din informatiile prezente pe acest site.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana sau acte penale si, prin aceasta, sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii ilegale, aflate in contradictie cu legile in vigoare, sau informatii defaimatoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Accelera prelucreaza datele furnizate de dumneavoastra în scopul emiterii facturilor proforme si fiscale necesare achitarii taxei/taxelor de participare la eveniment, al comunicarilor comerciale ulterioare si a crearii de relatii de afaceri. Prin trimiterea datelor/postarea lor pe site sunteti de acord ca datele furnizate de dumneavoastra vor putea fi dezvaluite catre partenerii Accelera. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Accelera srl, Calea Serban Voda 133, Sector 4, Bucuresti, in atentia d-rei Andreea Turcan. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, conform legii.

Comunicari comerciale
Prin furnizarea datelor de personale/de contact, se declara ACCEPTUL DE A PRIMI COMUNICARI COMERCIALE DIN PARTEA Accelera, prin posta/posta electronica la adresele mentionate. In acest context, Accelera face cunoscut faptul ca oricare destinatar al comunicarilor comerciale primite prin posta electronica are dreptul de a-si revoca consimtamântul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Accelera. In acest sens Accelera a implementat o procedura gratuita, accesibila inclusiv prin mijloace electronice (la finele mesajului electronic), prin care destinatarul sa poata sa îsi revoce consimtamântul, procedura care poate fi gasita pe www.accelera.ro.

Link-urile Hypertext
Accelera Business Strategy nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor hypertext prezente pe site-ul www.accelera.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singur responsabil de utilizarea link-urilor hypertext gasite pe site-ul Accelera Business Strategy.

E-mail
Daca aveti comentarii cu privire la modul in care site-ul functioneaza, puteti trimite un e-mail din sectiunea Contact , utilizand formularul pus la dispozitie.
Nota: Orice mesaj trimis catre Accelera Business Strategy prin Internet poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la noi, nu va putem garanta confidentialitatea mesajului.